+31(0)6 46 34 53 24 erik@vandersloot.eu

Het zijn niet de sterkste die overleven en ook niet de meest intelligente, het is het soort dat het beste reageert op veranderingen

Process 2 IT

De oorsprong

Process 2 IT consultancy is in 2007 ontsprongen uit het voornamelijk software bouwende ICT Lansingerland (voorheen Process 2 IT). De oprichters van ICT Lansingerland die al jaren werkzaam waren als o.a.  IT-manager merkten op dat bij de aanschaf van een nieuw softwarepakket bedrijfsprocessen vaak moesten worden aangepast aan de werking van het softwarepakket alvorens deze kon worden geïmplementeerd.

Dat kon anders

Een drietal bevlogen ICT professionals startte met deze opgedane kennis het bedrijf Process 2 IT en gingen software ontwikkelen met de naam “Financieel Plan Online”. Dit pakket was waarschijnlijk één van de eerste volwassen financiële planningspakketten die niet alleen voor, maar ook samen met professionals uit de sector zelf tot stand kwam. Ook was het voor deze tijd nog zeer innovatief dat een software applicatie online werd aangeboden.

Process 2 IT Consultancy

Vanuit deze basis startte Process 2 IT consultancy in 2007 met het faciliteren van ICT-diensten aan het midden en kleinbedrijf. De eerste jaren groeiden Process 2 IT consultancy vooral door het leveren van hardware zoals servers en PC’s en het beheren van deze voornamelijk Microsoft georiënteerden ICT-infrastructuren. Vanaf 2009 is Process 2 IT zich meer gaan richten op het strategische en tactische vlak van de ICT.